mandag 24. juni 2013

Årets sommerslager! RS Sea Lion Redningsvest!


Hansen Protection AS støtter Redningsselskapet (RS) og leverer medlemsvesten som nå selges langs hele kysten i forbindelse med Sommeråpent på NRK.

Vesten er utviklet i samarbeid med RS og bygget på komponenter fra mannskapsvesten som benyttes av de faste og frivillige mannskaper på Redningsskøytene. I tillegg til å kunne kjøpe vesten direkte fra RS bilen som reiser langs kysten i sommer er vesten også tilgjengelig på RS webshop, http://www.daconshop.no/redningsselskapet
 
Vesten er behagelig å ha på, den er produsert i EU og består av kvalitetskomponenter som mykt og behagelig sort corduratrekk med neopren i nakken, skrittstropp, asymmetrisk lunge for raskere snuing og ”bølgebryting” samt UML pro utløser. Denne gjør det svært enklere å se om vesten er klar for bruk eller ikke.

Husk å holde vesten i orden, vi anbefaler at du sjekker CO2 patron og bytter utløser hvert år. Har du forresten ekstra utløser og patron med i båten? UML pro utløsersett kan du få tak i fra utstyrsbutikker langs kysten.

Bruk vest! Din enkleste livsforsikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar